Spring til indhold

Hvem er vi?

Dyrlæge Else Bang Henningsen (indehaver) 

Uddannet dyrlæge i 2009.

Jeg startede efter endt uddannelse i blandet praksis, dvs. med køer, heste og kæledyr, men siden september 2014 har jeg primært arbejdet med kæledyr.

I 2016 startede jeg mit firma Mobildyrlægen da jeg gennem flere år havde gået med tanken om en praksis med god tid til patienterne. Hvor klienter og patienter får en rigtig tryg, behagelig oplevelse, med høj faglighed. Og netop dette tilbød jeg i Mobildyrlægen.

Mobildyrlægen blev en stor succes og derfor udvidede jeg med Toftlund Dyreklinik i august 2020.

I Toftlund Dyreklinik ønsker jeg at videreføre tanken bag Mobildyrlægen. Der skal være god tid til alle og både kæledyr og ejere skal føle sig så trygge som muligt.

Jeg har taget flere efteruddannelseskurser og har dygtiggjort mig indenfor især tandbehandlinger og hudlidelser. Kirurgi har også min store interesse og jeg arbejder hele tiden på at blive dygtigere på dette område.

Privat bor jeg langt ude på landet med min kæreste og 2 børn omgivet af skov og stilhed med kvæg (Skotsk højland), høns, katte og to hunde.Veterinærsygeplejerske Karina Elmbæk Sejerup

Jeg er uddannet aut. veterinærsygeplejerske i 2015. Straks efter flyttede jeg fra Sjælland til Jylland og har sidenhen arbejdet på dyrehospitaler i Haderslev og Fredericia.

Jeg har været ansat hos Toftlund Dyreklinik siden klinikkens start i 2020. Her er jeg all-round sygeplejerske, som både står klar med rådgivning, hjælper dyrlægen i konsultationen og overvåger jeres kæledyr, når de ligger i narkose ved operationer. Jeg arbejder også med administrative opgaver for klinikkens daglige drift.

Fagligt interesserer jeg mig særligt for adfærd og ernæring på tværs af dyrearterne. Jeg mener, at netop de to områder udgør nøglen til et sundt liv med et godt bånd mellem dyr og ejer.

Privat bor jeg i Gesten nær Vejen sammen med min mand og vores lille søn. Familien tæller også ”labradorkatten” Joey og en Berner Sennen ved navn Penny.


Veterinærsygeplejerske Ninett Hammer

Beskrivelse følger.

Jeg kan tilbyde alle høj faglighed, en behagelig og afslappet stemning, hvor der er tid til at få gjort tingene ordenligt og få snakket grundigt om eventuel sygdom og behandling.