Hvem er vi?

Dyrlæge Else Bang Henningsen (indehaver)

Uddannet dyrlæge i 2009.

Jeg startede efter endt uddannelse i blandet praksis, dvs. med køer, heste og kæledyr, men siden september 2014 har jeg primært arbejdet med kæledyr. 

I 2016 startede jeg mit firma “Mobildyrlægen” da jeg gennem flere år havde gået med tanken om en praksis med god tid til patienterne. Hvor klienter og patienter får en rigtig tryg, behagelig oplevelse, med høj faglighed. Og netop dette tilbød jeg i “Mobildyrlægen”.

Mobildyrlægen blev en stor succes og derfor udvidede jeg med Toftlund Dyreklinik i august 2020.

I Toftlund dyreklinik ønsker jeg at videreføre tanken bag Mobildyrlægen. Der skal være god tid til alle, og både kæledyr og ejere skal føle sig så trygge som muligt. 

Jeg har taget flere efteruddannelseskurser og har dygtiggjort mig indenfor især tandbehandlinger og hudlidelser. Kirurgi har også min store interesse og jeg arbejder hele tiden på at blive dygtigere på dette område.

Privat bor jeg langt ude på landet med min kæreste og 2 børn, omgivet af skov og stilhed, med kvæg (Skotsk højland), høns, katte og to hunde. 

Dyrlæge Jon Gaarde.

Veterinærsygeplejerske Karina Elmbæk Sejerup.

]

Veterinærsygeplejerske Ninett Hammer

Jeg kan tilbyde alle høj faglighed, en behagelig og afslappet stemning, hvor der er tid til at få gjort tingene ordenligt og få snakket grundigt om eventuel sygdom og behandling.