Spring til indhold

Sundhedspakken - dyrlæge på abonnement!

sundhedstjek

Toftlund Dyreklinik & Mobildyrlægens sundhedspakke er vores måde at give dig og dit kæledyr mest tryghed i hverdagen.

Vi har omhyggeligt udvalgt flere forskellige ydelser og rabatter, som alle er med til at sikre dit kæledyr det bedst mulige helbred.

Du betaler et fast beløb hver måned og på den måde bliver økonomien mere overskuelig, så du kan fokusere på det vigtige: nemlig dit kæledyrs behov og livskvalitet. Det er i hvert fald vores mål!

Herunder kan du se, hvad du får i vores sundhedspakker til hund og katHar du flere dyr, er der rabat på det månedlige beløb for de efterfølgende dyr.

 

Ønsker du at være helgarderet på bedste vis, kan vi anbefale at kombinere vores sundhedspakke med en sygeforsikring efter eget valg.  Så kan du både forebygge sygdomme og få tilskud til “det daglige” fra os og til de større regninger fra sygeforsikringen, hvis dit dyr alligevel skulle blive sygt eller komme i ulykke.

Vi forhandler ikke sygeforsikringer men står naturligvis til rådighed, hvis du ønsker vejledning hertil.

Hvis du synes, en sundhedspakke lyder som noget for dig og dit kæledyr, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 24 80 20 15.

Sundhedspakke Hund

Vores sundhedsaftale til hund koster kun 155 kr. pr. måned.
Har du flere hunde, koster pakken 135 kr. for hver efterfølgende hund. 

Den inkluderer følgende ydelser og rabatter:
 • Den årlige sundhedsundersøgelse inkl. vaccination med kernevacciner (dvs. vaccination mod fx kennelhoste og rabies er ikke inkluderet).
 • 1 gratis konsultation hvert år inkl. gratis kørsel op til 20 km.
 • Gratis kloklip i klinikken eller i forbindelse med andet besøg.
 • Gratis receptudskrivning og udleveringsgebyr.
 • Gratis telefonkonsultation.
 • 25% rabat på EU-pas og udfyldelse heraf.
 • 10% rabat på laboratorieundersøgelser (fx urin-, øre-, og blodprøver).
 • 10% rabat på honoraret ved tandrens og tandrøntgen.
 • 10% rabat på foder.
 • 10% rabat på sygeforsikring ved ETU Forsikring.

Sundhedspakke Kat

Vores sundhedsaftale til kat koster kun 135 kr. pr. måned.
Har du flere katte, koster pakken 115 kr. for hver efterfølgende kat. 
 
Den inkluderer følgende ydelser og rabatter:
 • Den årlige sundhedsundersøgelse inkl. vaccination med kernevacciner (dvs. vaccination mod fx kennelhoste og rabies er ikke inkluderet).
 • 1 gratis konsultation hvert år inkl. gratis kørsel op til 20 km.
 • Gratis kloklip i klinikken eller i forbindelse med andet besøg.
 • Gratis receptudskrivning og udleveringsgebyr.
 • Gratis telefonkonsultation.
 • 25% rabat på EU-pas og udfyldelse heraf.
 • 10% rabat på laboratorieundersøgelser (fx urin-, øre-, og blodprøver).
 • 10% rabat på honoraret ved tandrens og tandrøntgen.
 • 10% rabat på foder.
 • 10% rabat på sygeforsikring ved ETU Forsikring.
 1. INDHOLD

Sundhedspakken er en løbende abonnementsordning, der indeholder en samling af ydelser til din hund og kat.

Der er tale om sundhedsforebyggende ydelser og ydelser med henblik på at diagnosticere lidelser tidligst muligt, så der kan sættes ind med rettidig behandling. I oversigten ovenfor findes en nærmere beskrivelse af ydelserne. 

Selve udgifterne til behandling, herunder medicin, er ikke dækket af Sundhedspakken. Har du tegnet en sygeforsikring, kan der muligvis være dækning via denne, hvilket i så fald afregnes direkte mellem dig og dit forsikringsselskab efter besøget her.

I disse tilfælde bør du kontakte dit forsikringsselskab for nærmere afklaring.

 1. FORTRYDELSESRET

Du har altid ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse, dog senest 14 dage efter aftalens indgåelse.

Send os blot en mail på toftlunddyreklinik@gmail.com eller ring på tlf. 24 80 20 15.
Hvis du har benyttet ydelser, som er dækket af Sundhedspakken, i løbet af de første 14 dage efter aftalens indgåelse, vil du modtage en regning for den/de pågældende ydelser.

 1. OPHØR AF SUNDHEDSPAKKE-ABONNEMENTET

Du binder dig til Sundhedspakken i 6 måneder. Derefter kan abonnementet opsiges med 1 måneds varsel til udløbet af den sjette eller efterfølgende måned. Hvis abonnementet opsiges indenfor de første 6 måneder vil kontoen blive opgjort og differencen vil blive opkrævet. Sælger du eller dør din hund eller kat, kan du naturligvis opsige abonnementet med det samme. Evt. forudbetalte beløb vil da blive opgjort og evt. refunderet.

Ønsker du at opsige aftalen, skal du sende os en mail på toftlunddyreklinik@gmail.com. Abonnementet er først opsagt, når du modtager en bekræftelse pr. mail fra os.

Toftlund Dyreklinik & Mobildyrlægen kan opsige din abonnementsordning med 3 måneders varsel ved udløbet af en måned.

 1. ÆNDRINGER OG JUSTERING AF PRISER OG VILKÅR

Du kan altid se de gældende abonnementsvilkår på vores hjemmeside toftlunddyreklinik.dk

Der kan ske ændringer af priser, vilkår og indhold, men dette vil altid blive varslet i god tid pr mail, brev eller via betalingsservice. Den månedlige ydelse må justeres med op til 5 % årligt uden varsel.

 1. ADRESSEÆNDRING, ÆNDRING AF KONTO ELLER BANK, SAMT VED EJERSKIFTE ELLER DØD

Du er forpligtet til at oplyse os om ændring af adresse, e-mail, ejerskifte eller hundens eller kattens død. Ændringer skal ske straks og meddeles nemmest ved at sende en mail på toftlunddyreklinik@gmail.com

 1. BETALING

Betaling for abonnement finder sted i den periode, du har valgt i forbindelse med aftalens indgåelse.

Første betaling finder sted omkring den 1. i måneden efter opstart eller den efterfølgende måned, og trækkes via betalingsservice på den angivne konto. Det er en forudsætning for abonnementet, at CPR nummer og konto og registreringsnummer tilhører samme person samt at betalingen af abonnementet tilmeldes Betalingsservice. 

Såfremt der må rykkes for manglende betaling, vil der blive påført rykkergebyr. Girokort og rykkere vil altid blive fremsendt i e-Boks.
Vær opmærksom på, at der på dit kontoudtog står “ETU Forsikring” og ikke “Toftlund Dyreklinik 6 Mobildyrlægen” ud for den månedlige opkrævning. Det skyldes, at det er ETU forsikring som varetager administrationen af betalingerne for os. Du har altså ikke per automatik fået en forsikring hos ETU.

 1. BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Toftlund Dyreklinik & Mobildyrlægen er sammen med ETU Forsikring, der varetager administrationen af betalingerne, ansvarlige for korrekt behandling af dine personoplysninger.

Dine oplysninger bruges alene i overensstemmelse med de godkendelser, som du aktivt har givet os med din underskrift, og vil altid følge og være i overensstemmelse med gældende lovgivning på området.